Druge specijalističke usluge

Druge specijalističke usluge

Pored usluga iz oblasti radiologije i interne medicine, naš centar u svojoj ponudi ima preglede koje vrši renomirani stručni kadar iz sledećih oblasti medicine: ortopedija, ORL, urologija, neurologija, fizijatrija, onkologija, pedijatrija, hirurgija, EMNG, nutricionizam. Takođe, naš centar je u mogućnosti da Vam po dogovoru pruži usluge organizovanih sistematskih pregleda.

Medicinske usluge

Grupe specijalističkih medicinskih usluga koje pružamo.

ORL

ORL - Uho, grlo, nos

Otorinolaringologija je grana medicine koja se bavi bolestima uha, nosa i grla.

Ortopedija

Ortopedija

Pregled lekara specijaliste ortopedije predstavlja detaljan pregled pacijenta radi prevencije, dijagnostike i lečenja povreda, deformiteta i bolesti koštano-zglobnog sistema i povezanih struktura kao što su ligamenti i mišići.

Urologija

Urologija

Urologija predstavlja dijagnostiku i lečenje bolesti urinarnog trakta kod muškaraca i žena. To podrazumeva bubrege, uretru, mokraćnu bešiku i mokraćnu cev a kod muškaraca i prostatu, penis i testise.

Neurologija

Neurologija

Pregled obavlja doktor specijalista neurologije – neurolog, koji se bavi ispitivanjem i lečenjem bolesti nervnog sistema - mozga, kičmene mozdine, perifernih nerava i mišića.

Fizijatrija

Fizijatrija

Fizikalna medicina i rehabilitacija (fizijatrija), grana je medicine koja se bavi prevencijom, dijagnozom, lečenjem i rehabilitacijom pacijenata sa različitim oštećenjima koštano-zglobnog i mišićno-nervnog sistema, pri čemu se koristi fizikalnim metodama. Posebnu pažnju posvećuje ponovnom uspostavljanju izgubljenih funkcija i sposobnosti.

Elektromioneurografija (EMNG)

Elektromioneurografija (EMNG)

Osteoporoza ili pojednostavljeno rečeno „šupljikave kosti“, bolest je koja prouzrokuje postepeno stanjivanje i slabljenje nekad snažnih kostiju te one tako postaju osetljivije na prelome. Posle 30. godine koštana masa se smanjuje do jedan odsto godišnje.

Hirurgija

Hirurgija

U našem centru su Vam na raspolaganju usluge specijalističkih pregleda opšteg hirurga, maksiofacialnog hirurga i dečijeg hirurga.

Pedijatrija

Pedijatrija

Pedijatrija je oblast medicine koja se bavi lečenjem dece od rođenja pa sve do njihovog punoletstva.

Onkologija

Onkologija

Grana medicine koja se bavi faktorima nastanka, samim uzrocima kao i opštoj pojavi, rasta, razvoja i lečenja tumora naziva se onkologija.

Nutricionizam

Nutricionizam

Nutricionista je osoba koja proučava hranljivu vrednost hrane i način na koji se hranljive materije koriste u organizmu, kao i vezu između ishrane i zdravstvenog stanja. Ukoliko želite da smršate ili poboljšate svoje zdravlje kroz ishranu, na raspolaganju vam stoji stručni nutricionista našeg centra Hipokrat Čačak.

Sistematski pregledi

Sistematski pregledi

Naš dijagnostičko-internistički centar je u mogućnosti da Vam po dogovoru pruži usluge organizovanih sistematskih pregleda. Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate.

kontakt
Zakažite pregled kod nas.
Uspešno ste poslali poruku.

Molimo, unesite ime i prezime.

Molimo, unesite validan broj telefona.

Molimo, unesite validnu mejl adresu.

Molimo, unesite vrstu pregleda.

Klinika